Privacyverklaring & Disclaimer

1. Privacyverklaring

Inleiding Bij Zelfmeester respecteren we uw privacy. Deze privacyverklaring legt uit hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen wanneer u onze website bezoekt en gebruikmaakt van onze diensten.

Welke gegevens verzamelen we? Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, coaching sessies boekt of contact met ons opneemt via het contactformulier, kunnen we de volgende informatie van u vragen en verzamelen:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Geboortegegevens (voor human design analyses)

Hoe gebruiken we uw gegevens? We gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt:

  • Om contact met u op te nemen
  • Om u nieuwsbrieven te sturen (indien u zich daarvoor heeft aangemeld)
  • Voor het uitvoeren van human design analyses

Uw rechten U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van deze rechten.

2. Disclaimer

Inhoud website Hoewel we ons uiterste best doen om accurate en up-to-date informatie te bieden, kunnen we geen garantie geven dat de inhoud van deze website altijd correct of volledig is.

Aansprakelijkheid Zelfmeester is niet aansprakelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik van deze website of de informatie daarop. Dit geldt ook voor websites of diensten waarnaar door middel van links wordt verwezen.

Coaching en Human Design De adviezen en inzichten die worden gegeven tijdens coaching sessies en op basis van human design analyses zijn bedoeld om u te ondersteunen in uw persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn echter geen vervanging voor professioneel medisch of psychologisch advies. Het is aan u om te beslissen welk advies u opvolgt en Zelfmeester is niet aansprakelijk voor de resultaten.

3. Contact opnemen

Neem contact op via vindjezelf@zelfmeester.nl.