Over mij

Wauw! Wat tof dat je mij hier vindt!

Toeval? Daar geloof ik niet in! Ik stel mezelf graag aan je voor. Mijn naam is Gert-Jan en ik ben Life Coach. Ik coach mensen aan de hand van Human Design, dat eigenlijk staat voor de blauwdruk van je leven. Eerst vertel ik je graag nog even wat meer over mijzelf en waarom ik doe wat ik nu doe.Mijn hele leven lang…

ben ik al geïnteresseerd in de persoonlijke ontwikkeling van mensen, dat begon bij jongeren. Zo heb ik voorheen als leerkracht voor de klas gestaan, verleen ik 1 op 1 zorg aan licht verstandelijk beperkte jongeren, draai ik een dagbesteding vanuit mijn passie voor muziek en de doelgroep en maak ik muziek. Toch heb ik altijd het gevoel gehad dat er meer te behalen is voor mij. En ik had gelijk. Iets in mij wist dat het tijd was om mezelf écht beter te leren kennen. En het universum kwam het brengen, daar geloof ik in! Heel eerlijk; ik was mezelf even kwijt. Ik was niet gelukkig meer als leerkracht en voelde dat ik veel meer uit mijn leven kon halen. Ik ging aan de slag met cursussen die me hielpen bij het ontwikkelen van mijn persoonlijkheid, ik vond ze in alle uithoeken van de wereld. Op een bepaald moment ging mijn toenmalig directrice met zwangerschapsverlof en leerde ik de vervangend directeur kennen. Een man die ontzettend veel social skills had, maar nog aantrekkelijker en krachtiger over kwam door zijn houding naar zichzelf en zijn omgeving. De man leek alles van ‘nature’ uit te voeren en daar voelde ik zoveel ‘rust en kracht’ bij. Dat wil ik ook! Hij vertelde over zijn ervaring met Human Design en de opleiding die hij hiervoor had gevolgd. Precies wat ik nodig had, want nu begrijp ik alle karaktereigenschappen van mezelf die ik eerder altijd veroordeelde. Dat ik bijvoorbeeld zo graag alleen ben en de kluizenaar uithang, dat is geen zwakte, dat is mijn rol, mijn kracht! Echter kon ik dit pas waarderen toen ik erop gewezen werd en de rol ging ervaren zoals ik hem mag ervaren.

Ik ben hier op de wereld gekomen om te manifesteren, om impact te maken. Mijn levensdoel is om de juiste vragen te stellen en bij te sturen waar nodig. Dat zet ik in om jou te helpen ontdekken wat jouw levensdoel is, jouw ware ‘ik’ en je hierdoor te laten groeien. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat jij alles uit het leven haalt wat er in zit, om helder te krijgen wat jouw droomleven is en waar jij energie van krijgt, om jou te laten begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan en je hier bewust van te laten worden. Ik help jou om te achterhalen waar jij voor staat, zodat jij de juiste keuzes kunt maken in je leven en kunt luisteren naar jouw innerlijke stem. Ik help jou met het achterhalen van jouw blauwdruk, die al vastligt op het moment van je geboorte, om op deze manier de beste versie van jezelf te worden.


Ontdek jezelf, leef jezelf.

Conditionering & Levensvragen

Conditionering

Ik merk dat wij mensen door de jaren heen enorm geconditioneerd zijn geraakt. Ik ben mij bewust geworden van verschillende overtuigingen en zogenaamde waarheden die ik met mij meedroeg. Human Design heeft ervoor gezorgd dat ik nu leef en werk vanuit mijn authentieke zelf, mijn blauwdruk, volgens mijn innerlijke kracht en natuurlijke kwaliteiten. Mijn passie is om jou te inspireren en je te laten ontdekken wat jouw blauwdruk en jouw natuurlijke kwaliteiten zijn.

— ONTDEK JEZELF

Levensvragen

Ik wil samen met jou antwoord krijgen op verschillende levensvragen. Wat voor type mens ben ik? Wat is mijn levensdoel? Wat zijn mijn natuurlijke kwaliteiten en hoe zet ik deze ‘moeiteloos’ in? Hoe weet ik ‘wat te kiezen’?
Ik maak mijn beslissingen door een bepaalde strategie te volgen die super goed bij mij past en dit gun ik jou ook! 
Ben jij benieuwd hoe Human Design jou kan helpen jouw authentieke zelf te leven? Wees welkom en pak de regie over jouw leven!

— LEEF JEZELF

Deal voor ‘Het hele jaar door’

Profiteer nu van 30% korting en boek ‘Het hele jaar door’ nu voor maar €2.247,- incl. BTW

-30%